Karius vrijgesproken van blunders: “Dat heeft invloed gehad op zijn spel”

Karius vrijgesproken van blunders: “Dat heeft invloed gehad op zijn spel”
Maandag 04 juni 2018 - 21:50   I  

De veelbesproken Champions League-finale krijgt nog een laatste staartje zo blijkt. Doelman Loris Karius ging twee keer desastreus in de fout en besliste de finale in het voordeel van Real Madrid. Nu komt echter het nieuws naar buiten dat de doelman van Liverpool een hersenschudding heeft opgelopen tijdens de wedstrijd.

Dit wordt bevestigd door het Amerikaanse Massachusetts General Hospital waar Karius werd onderzocht. Tijdens welke fase Karius dit precies heeft opgelopen wordt niet gezegd maar waarschijnlijk is het gebeurd tijdens het duel met Sergio Ramos. Daar incasseerde de goalie een elleboogstoot van de spijkerharde verdediger van Real Madrid.

"We hebben geconcludeerd dat hij tijdens de wedstrijd een hersenschudding opliep. Het is waarschijnlijk dat zijn ruimtelijke oriëntatie meteen achteruitging. Andere symptomen van achteruitgang bleven ook aanhouden", zo meldt het Amerikaanse ziekenhuis.

"Het is mogelijk dat zulke problemen invloed hebben gehad op zijn spel", schrijft arts Ross Zafonte van het ziekenhuis in Massachusetts. "Sinds het incident heeft meneer Karius significante vooruitgang geboekt. We verwachten dat hij volledig zal herstellen."

Poll: Denk jij dat de blunders van Karius in de CL-finale door een hersenschudding komen?

TAGS  I  Karius  I  Champions League  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Sergio Ramos

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022