Anthuenis ontdekt nieuw struikelblok bij België: “Gegarandeerd problemen!”

Anthuenis ontdekt nieuw struikelblok bij België: “Gegarandeerd problemen!”
Maandag 04 juni 2018 - 22:55   I  

Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over de selectie van bondscoach Roberto Martinez voor het WK in Rusland. Een geblesseerde Vincent Kompany die meegaat, Adnan Januzaj als verrassing én ook de selectie van Leander Dendoncker wordt in twijfel getrokken. Anthuenis ziet echter nog een ander groot struikelblok voor de Rode Duivels.

“Ik zie heel weinig linksvoetige verdedigers. Stel dat Vermaelen niet fit is en Vertonghen is geschorst dan komen we daar gegarandeerd in de problemen”, laat ex-bondsoach Aimé Anthuenis weten aan Het Laatste Nieuws. Jordan Lukaku is een linksvoetige verdediger maar is niet fit genoeg bevonden door bondscoach Martinez en is niet geselecteerd.

Over Kompany is Anthuenis duidelijk. “Ik vind het een goed idee om hem er zo lang mogelijk bij te houden. Intrinsiek is hij toch onze beste verdediger. Zónder Kompany wordt de defensie het zorgenkind van de nationale ploeg. Wat Ciman betreft, ik had hem sowieso in de definitieve selectie opgenomen. We lopen niet dik in verdedigers omdat er achter naam van Vermaelen toch ook nog vraagtekens staan.”

Poll: Heeft Aimé Anthuenis hier gelijk?

TAGS  I  Anthuenis  I  Kompany  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024