En plots meldt deze verrassende ploeg zich voor Nicolas Lombaerts

En plots meldt deze verrassende ploeg zich voor Nicolas Lombaerts
Dinsdag 05 juni 2018 - 06:30   I  

Nicolas Lombaerts heeft er nog niet één volledig seizoen bij KV Oostende opzitten, maar het ziet er nu alweer naar uit dat de verdediger de deur in de Versluys Arena achter zich dicht zal trekken. Hij past niet in de plannen van Hugo Broos en Gert Verheyen.

De verdediger kan wel op heel wat interesse rekenen, zowel van ploegen uit binnenland als buitenland. Volgens Het Nieuwsblad heeft nu zijn ex-ploeg, Zenit Sint-Petersburg, zich gemeld voor Lombaerts. De ex-Rode Duivel was erg gelukkig in Rusland en overweegt het bod ook. Hij kijkt de kat wel nog even uit de boom.

'Volgens Russische media polste de club naar de Belg, die er tien jaar speelde. De nieuwe coach Sergej Semak is een ex-ploegmaat van Lombaerts en ziet in hem de ideale man om jonge spelers te begeleiden. Lombaerts, die deze dagen geniet van zijn vakantie, houdt Zenit en andere Russische ploegen voorlopig af. Hij wil ook interesse uit andere landen afwegen.' Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Anderlecht?

Nu de kapitaalkrachtige Marc Coucke niet langer de grote baas is bij KVO, is het duidelijk geworden dat Lombaerts zwaar weegt op de begroting. De ervaren verdediger verdient goed zijn boterham aan zee en Hugo Broos is tot de constatatie gekomen dat hij met het loon van Lombaerts drie andere spelers kan betalen.

En dan stapt Anderlecht onmiddellijk in het verhaal. Paars-wit dacht vorige zomer al even aan Lombaerts, maar drukte toen niet door. Het is een publiek geheim dat nieuwe baas Marc Coucke - de man die Lombaerts naar Oostende haalde - een groot bewonderaar is van de mandekker. Lombaerts volgend seizoen bij Anderlecht? Het is niet uitgesloten.

Poll: Trekt Lombaerts naar het buitenland?

TAGS  I  Lombaerts  I  Anderlecht  I  Zenit  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024