'Anderlecht slaat plots prachtige dubbelslag op transfermarkt door het WK'

'Anderlecht slaat plots prachtige dubbelslag op transfermarkt door het WK'
Dinsdag 05 juni 2018 - 06:45   I  

Chancel Mbemba zit op een zijspoor bij Newcastle United en de kans is groot dat de 23-jarige Congolees volgend seizoen bij een andere club speelt. Zowel RSC Anderlecht, Club Brugge als Standard hengelt naar de diensten van de verdediger, maar één van die drie ligt duidelijk in polepositie.

Mbemba staat volgens Het Nieuwsblad namelijk op het punt om voor vier seizoenen naar het Astridpark te trekken. Maar Anderlecht zal nu nog een knappe transfer realiseren. Door de niet-selectie van Matz Sels kan Newcastle de prijs van de doelman niet hoger leggen, waardoor Anderlecht nu finaal werk kan maken van beide transfers.

En Anderlecht hoopt een gouden zaakje te kunnen doen met Newcastle door beide spelers voor minder dan 10 miljoen euro binnen te halen. 'Op transfervlak is het voor RSCA dan weer een goede zaak dat Matz Sels niet in de Belgische WK-selectie zit. Zo kan Newcastle de prijs om de keeper definitief over te nemen niet opdrijven. Paars-wit hoopt op een packagedeal met Chancel Mbemba voor minder dan 10 miljoen. Anderlecht biedt de Congolese verdediger een contract voor vier jaar.'

Poll: Aan wie zal Anderlecht het meeste plezier verdienen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Newcastle  I  Sels  I  Mbemba

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024