Degryse kan ogen niet geloven: "Die moet je altijd meenemen!"

Degryse kan ogen niet geloven:
Dinsdag 05 juni 2018 - 07:15   I  

De WK-selectie is bekend en gisteren maakte Roberto Martinez duidelijk wie in extremis die selectie niet haalde. Daarbij toch wel enkele verrassingen en dat zag ook analist Marc Degryse. Die merkt twee grote verrassingen op.

Hij zag hoe de bondscoach Christian Benteke niet selectieerde en Adnan Januzaj wel. Twee keer een vreemde beslissing volgens Degryse. Benteke hadden we volgens Degryse echt wel kunnen gebruiken. "Met Lukaku en Batshuayi hebben we nu maar twee centrumspitsen, voor een heel toernooi vind ik dat toch een beetje krap. Bovendien komen zowel Batshuayi als Lukaku terug van een enkelblessure en hebben ze nog een beetje achterstand, het is vingers kruisen en hopen dat ze fit blijven", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Geen goed seizoen

Benteke speelde wel echt geen goed seizoen bij Crystal Palace, maar toch blijft de spits een interessant profiel hebben. "Het argument dat Benteke geen goed seizoen heeft gedraaid bij Crystal Palace klopt, maar ik had hem er altijd bij genomen omdat hij ook een ander profiel heeft dan Lukaku en Batshuayi. Benteke is toch kopbalsterk en er komen momenten in het toernooi dat je een spits met zijn profiel kunt gebruiken."

Poll: Moest Benteke mee?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Benteke  I  Degryse

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024