Dit is de vreemde conclusie na de scan van Vincent Kompany

Dit is de vreemde conclusie na de scan van Vincent Kompany
Dinsdag 05 juni 2018 - 07:45   I  

Vincent Kompany viel tegen Portugal geblesseerd uit. Een enorme aderlating voor de Rode Duivels en hoe belangrijk Kompany is voor de Rode Duivels werd gisteren duidelijk op de persconferentie. Martinez neemt Kompany mee en zal zo lang mogelijk afwachten om hem toch te kunnen inzetten.

Voorlopig heeft de Spaanse bondscoach ook geen andere keuze, want de scan die Kompany liet nemen leverde eigenlijk geen resultaat. Bij een normale speler zou zo een scan altijd soelaas brengen, maar bij de verdediger van Manchester City dus niet.

'De eerste MRI-scan van Kompany's lies is intussen genomen. De verdediger van Manchester City trok gistermiddag omstreeks 14 uur naar het ziekenhuis van Halle, vergezeld door bondsarts Kris Van Crombrugge en fysiotherapeut Lieven Maesschalck. Twintig minuten later was Kompany, na een selfie met een jongetje, alweer weg.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Geen duidelijkheid

En die leverde dus niet veel op. De scan zou ook naar de medische staf van Manchester City verstuurd zijn, omdat ze daar zijn lichaam beter kennen. Ook dat haalde niets uit. "Bij elke speler zou zo'n scan duidelijkheid brengen, maar bij Kompany is dat niet altijd het geval", aldus Martínez. "Binnen 7 à 8 dagen zullen we een accuratere diagnose kunnen stellen en zien hoe lang hij nog out is."

Poll: Had jij een blessure van Kompany verwacht?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kompany  I  WK  I  Manchester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024