Was dit dan toch de reden voor de blunders van Karius? (Video)

Dinsdag 05 juni 2018 - 09:00   I

De veelbesproken Champions League-finale krijgt nog een laatste staartje zo blijkt. Doelman Loris Karius ging twee keer desastreus in de fout en besliste de finale in het voordeel van Real Madrid. Nu komt echter het nieuws naar buiten dat de doelman van Liverpool een hersenschudding heeft opgelopen tijdens de wedstrijd.

Zo gingen beelden waarop te zien is hoe Sergio Ramos de Liverpool-doelman een ferme tik uitdeelt de wereld rond. Het gebeurde in minuut 49, luttele minuten voor het licht een eerste keer uitging bij Karius. Zouden de flaters van de Duitser dan iets te maken hebben met de klop die hij te verwerken kreeg van Ramos?

Mogelijk, maar de dokters konden niet bevestigen of de hersenschudding iets te maken had met die botsing. 'Karius zou het letsel hebben opgelopen bij een botsing met Sergio Ramos, de verdediger van Real die ook verantwoordelijk was voor het vroege uitvallen van Liverpoolster Mohamed Salah. Dat gebeurde vroeg in de tweede helft, bij een stand van 0-0. De dokters konden niet aangeven of dat daadwerkelijk het moment was waarop Karius geblesseerd is geraakt.'  Dat schrijft HLN.

Poll: Was dit de oorzaak?