Daarom neemt Martinez Tielemans en Dendoncker na zwak seizoen toch mee

Daarom neemt Martinez Tielemans en Dendoncker na zwak seizoen toch mee
Dinsdag 05 juni 2018 - 09:45   I  

Zowel Youri Tielemans als Leander Dendoncker hebben er een zwak seizoen opzitten. Tielemans kon zich niet doorzetten in Monaco, terwijl Dendoncker de bakens niet kon verzetten bij Anderlecht. Beide spelers moesten dan ook vrezen voor het WK.

Gisteren konden de jonge spelers dan toch opgelucht ademhalen, want beide spelers werden door Martinez geselecteerd voor het WK. De bondscoach gaf nadien ook meer uitleg over de keuze voor beide heren, want dat beide heren ondanks een zwak seizoen toch op het vliegtuig stappen straks, is toch opmerkelijk.

Over Leanden Dendoncker zei Martinez dat we Dendoncker kunnen gebruiken in Rusland. “Ik hoefde hem niet te zien spelen tegen Portugal om te weten wat hij kan. Hij kan ons van dienst zijn op verschillende posities. We hebben hem nodig", aldus Martinez volgens Gazet van Antwerpen.

"Toekomst van het Belgische voetbal"

Tielemans mag dan weer mee omdat hij zo een groot talent is. “Hij is de toekomst van het Belgische voetbal. We hebben jongens nodig die ervaring opdoen op zo'n groot tornooi. Hij verdient het ook gewoon om erbij te zijn.” Zo trekken beide spelers toch nog naar het WK.

Poll: Is het terecht dat beide heren naar Rusland gaan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Dendoncker  I  Tielemans  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024