Marc Coucke neemt opmerkelijke beslissing en zet 'foutje' zelf recht

Marc Coucke neemt opmerkelijke beslissing en zet 'foutje' zelf recht
Dinsdag 05 juni 2018 - 10:00   I  

Marc Coucke wil liever met een tabula rasa beginnen in Anderlecht. Wat Herman Van Holsbeeck en het oude bestuur allemaal hebben gedaan zint Coucke blijkbaar niet zo en daarom maakte hij ook grote kuis in Neerpede. Dat betekent dat enkele oude trawanten moesten opstappen.

Zo liet Coucke advocaat Daniel Spreutels weten dat hij niet meer moest werken voor Anderlecht. Na jaren trouwe dienst werd de advocaat dus gewoon aan de kant geschoven, maar blijkbaar was dan een communicatiefout. Spreutels wordt helemaal niet ontslagen door Coucke.

Spreutels kreeg een nieuwe telefoontje van de voorzitter en deze keer werd het duidelijk. “Het ging blijkbaar om een misverstand”, zegt Spreutels in Het Nieuwsblad. “Marc Coucke had me gezegd dat hij mij als Anderlecht-vertegenwoordiger in het Uitvoerend Comité van de voetbalbond wilde vervangen door Michaël Verschueren. Ik ging ervan uit dat mijn tijd bij Anderlecht daarom voorbij was, maar Marc Coucke contacteerde me opnieuw om te zeggen dat ik de huisadvocaat blijf.”

Poll: Goede beslissing?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Spreutels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024