Er moet Thibaut Courtois iets van het hart over Mignolet en Karius

Er moet Thibaut Courtois iets van het hart over Mignolet en Karius
Dinsdag 05 juni 2018 - 16:10   I  

Liverpool heeft dit seizoen te kampen gehad met een keepersprobleem. Simon Mignolet voldeed niet in de ogen van Jurgen Klopp en daarom gaf de Duitser een kans aan zijn landgenoot Loris Karius. Dat ook hij niet echt de oplossing was maakte hij pijnlijk duidelijk in de finale van de Champions League.

Ook Thibaut Courtois bekeek de wedstrijd en bijgevolg zag hij hoe Karius blunderde in de goal. Dat maakte het in zijn ogen trouwens extra pijnlijk voor Mignolet, die hulpeloos moest toekijken. Een verschrikkelijk gevoel volgens de Belgische nummer één.

"Heel grote flaters heb ik zelf nog niet gemaakt, maar dat is het nadeel van keeper zijn. Eén moment kan meteen dodelijk zijn. Als spits kan je acht kansen missen en er eentje scoren en toch de held zijn. Als keeper kan het andersom zijn en ben je de schlemiel. Ik leefde wel mee met Simon (Mignolet nvdr.), dat is niet zo leuk om dat te zien. Als je op de bank zit wil je ook gewoon dat je ploeg het goed doet en dan voel je je machteloos."

Hersenschudding?

Karius zou wel last gehad hebben van een hersenschudding, maar dat gelooft Courtois niet echt. "Ik vind het een vreemd verhaal, maar als de dokters dat zeggen dan zal het wel kloppen. Maar ik heb eens een hersenschudding gehad tijdens een match en toen kon ik de bal niet meer zien. Terwijl Karius na die botsing ook nog twee schitterende reddingen heeft gedaan. Dus ik vind het wel een raar verhaal."

Poll: Had jij medelijden met Mignolet?

TAGS  I  Courtois  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Mignolet  I  Karius

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024