Martinez komt met meer nieuws over blessure Kompany

Martinez komt met meer nieuws over blessure Kompany
Dinsdag 05 juni 2018 - 16:31   I  

Eén dag voor de wedstrijd tegen Egypte stond Roberto Martinez de pers te woord. De bondscoach zit wel met enkele kopzorgen, vooral in defensie. Zo zijn Thomas Vermaelen en Vincent Kompany niet fit en wordt het bang afwachten voor de bondscoach.

Het lichaam van Vincent Kompany blijft toch een groot mysterie. Ook nu weer is het erg moeilijk om in te schatten wanneer de verdediger van Manchester City fit zal zijn om te spelen. De bondscoach wist wel te vertellen vandaag dat hij deze week al zeker geen extra informatie gaat kunnen geven.

"Over Vincent Kompany gaan we de komende zeven dagen niet veel meer duidelijkheid hebben. We laten de medische staf zijn werk doen. Hij is meteen beginnen werken, al twaalf uur na de match was hij bezig", aldus Martinez.

Vervangers

Het is nu aan de vervangers om zich te bewijzen. Iedereen zal dan ook kansen krijgen van Martinez. "In onze volgende twee wedstrijden zullen we alle verdedigers speeltijd geven. Leander Dendoncker, Laurent Ciman en Dedryck Boyata zullen de minuten wat verdelen. We zullen telkens alle zes wissels gebruiken."

Poll: Wie van de drie is de beste vervanger?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Kompany

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024