'Martinez verraadt opstelling tegen Egypte en verrast met deze twee namen'

'Martinez verraadt opstelling tegen Egypte en verrast met deze twee namen'
Dinsdag 05 juni 2018 - 17:20   I  

Morgen nemen de Rode Duivels het op tegen Egypte. Egypte zal zonder Moh Salah niet op volle kracht kunnen aantreden, maar de Rode Duivels moeten toch oppassen voor de Egyptenaren. Roberto Martinez is alvast onder de indruk.

"Er gaat veel aandacht naar het ontbreken van Mo Salah bij Egypte, maar onder Hector Cuper is Egypte een echt sterke ploeg geworden. Ze slikken amper goals. Het is aan ons om in ons aanvallend spel wat beter te doen dan tegen Portugal", aldus Martinez op zijn persconferentie.

Op de training kregen 10 spelers een blauw hesje. Volgens Het Nieuwsblad zouden dat de tien basisspelers kunnen zijn voor morgen. Dat betekent wel dat België morgen met Batshuayi en Ciman aan de aftrap begint. Vooral de keuze voor Ciman zou vreemd zijn, want de verdediger is eigenlijk de 24ste man in de selectie en als Kompany fit geraakt speelt hij dan ook niet op het WK. Een keuze voor Boyata of Dendoncker zou logischer zijn.

Mogelijke opstelling: Courtois - Alderweireld, Ciman, Vertonghen - Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco - Mertens, Hazard - Batshuayi

Poll: Goede opstelling?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Ciman  I  Batshuayi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024