‘Mertens krijgt komend seizoen Rode Duivel als ploeggenoot’

‘Mertens krijgt komend seizoen Rode Duivel als ploeggenoot’
Dinsdag 05 juni 2018 - 21:05   I  

Dries Mertens maakt momenteel het mooie weer bij Napoli. De kleine aanvaller is één van de sterkhouders van de club maar misschien komt daar in de nabije toekomst wel een collega-Rode Duivel bij. De zéér gewilde Dennis Praet kan nu ook de overstap maken naar Napels.

Dat Dennis Praet zéér gewild is op de transfermarkt is al een tijdje duidelijk. De middenvelder heeft een sterk seizoen achter de rug bij Sampdoria en zowat de gehele Italiaanse top hengelt achter de diensten van de Rode Duivel. Eerder stond Juventus al dicht bij een transfer van Praet maar nu meldt het Italiaanse Sampnews24 dat ook Napoli onder de indruk is van Praet.

Bij Napoli staat sterkhouder Marek Hamsik met één been richting de uitgang. De Slowaak heeft lucratieve aanbiedingen gekregen vanuit China en de club uit Napels anticipeert al op een vertrek van de aanvoerder. Nieuwbakken Napoli-coach Carlo Ancelotti probeert Hamsik nog te overtuigen maar als de Slowaakse international toch besluit te vertrekken dan gaat het vol voor Praet.

Clausule van 26 miljoen euro

Wat Dennis Praet zo interessant maakt voor veel clubs is de contractclausule van de Rode Duivel in zijn contract. De voormalig smaakmaker van Anderlecht heeft een clausule van 26 miljoen euro in het contract staan wat in de huidige markt een koopje is. Wie weet heeft Dries Merten er binnenkort wel een collega-Rode Duivel bij, wat enkel maar goed nieuws kan betekenen.

Poll: Naar welke club moet Praet komende zomer trekken?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  Praet  I  Ancelotti  I  Rode Duivels  I  Sampdoria  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024