Iedereen zegt hetzelfde na de bloedeerlijke reportage over Nainggolan

Iedereen zegt hetzelfde na de bloedeerlijke reportage over Nainggolan
Dinsdag 05 juni 2018 - 23:00   I  

Radja Nainggolan, het zal altijd een veelbesproken figuur blijven. Of het nu over zijn tattoo’s gaat of over zijn levensstijl. De middenvelder van AS Roma draait overal koppen. Na zijn niet-selectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland is de controverse rond Il Ninja nog groter geworden. Tijdens de Telefacts-special ging Gilles De Bilde op bezoek voor een bloedeerlijk gesprek.

Nainggolan vertelde onder andere over zijn harde jeugd en zijn levensstijl. Over de tattoo’s met betekenis en de tattoo’s die hij liever niet had gehad. Zo heeft de Antwerpenaar een dollarteken op zijn been staan omdat hij naar eigen zeggen teveel dollars heeft verloren in Las Vegas. Van de roos heeft hij veel spijt, “maar ja, die kan er niet meer af he”, vertelt Nainggolan droog.

Ook was Radja zéér open en eerlijk over zijn band met bondscoach Roberto Martinez. “Als hij problemen heeft met mijn levensstijl dan moet hij dat gewoon zeggen. Nu leek het echt alsof hij excuusjes aan het zoeken was om mij niet te selecteren. Tactische keuze? Dat geloof ik echt niet, dat aanvaard ik niet!” Nainggolan draagt respect hoog in het vaandel en zelf vindt de ex-Rode Duivel dat hij dat niet altijd heeft gekregen van de bondscoach. Van de fans krijgt hij dat echter wel. Iedereen heeft ontzettend veel respect voor de eerlijkheid van Radja, zo wordt al snel duidelijk op twitter.

Rode Duivels?

Bij de Rode Duivels zal Radja Nainggolan nooit meer terugkeren. “Dat is einde verhaal. Ook al komt er een nieuwe bondscoach. Het is altijd mijn kinderdroom geweest om op een WK te spelen, en dat is mij nu afgepakt. Ik blijf niet tot mijn 34e doorgaan om dan nog een WK te spelen”, is Il Ninja duidelijk. Ook zal Nainggolan niet naar het WK kijken en nu gewoon volop genieten van zijn vakantie.

Poll: Ben jij fan van Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  WK  I  Rode Duivels  I  De Bilde  I  Telefacts

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024