'Colin Coosemans dreigt om deze reden naast transfer te grijpen'

'Colin Coosemans dreigt om deze reden naast transfer te grijpen'
Woensdag 06 juni 2018 - 07:52   I  

Het had er veel van weg dat Colin Coosemans niét bij KV Mechelen zou blijven, maar tot nader order heeft de 25-jarige doelman nog steeds geen nieuwe club gevonden. Coosemans leek op weg naar KV Oostende, maar de West-Vlaamse club kan hem momenteel niet betalen.

Het Laatste Nieuws weet dat Coosemans mogelijk te duur is voor KV Oostende. Mechelen wil minstens 1,5 miljoen euro vangen voor zijn eerste doelman en bovendien zouden ook loonsverwachtingen van de speler zelf niet van de poes zijn.

Dat alles maakt dat de kans reëel is dat Coosemans uiteindelijk naast een transfer naar de Versluys Arena zal grijpen. Na het vertrek van Marc Coucke zijn ze bij Oostende niet van plan om ook maar één cent te veel uit te geven aan een nieuwe speler.

Wat nu voor Coosemans?

Voor Coosemans blijft het nog even bang afwachten. Wil KVO alsnog zijn bod verhogen en meer betalen voor een nieuwe doelman of niet? Als dat niet het geval is, moet Coosemans op zoek naar een nieuwe club. Hij kan ook bij Mechelen blijven, maar het is duidelijk dat de keeper liever in 1A speelt.

Poll: Speelt Coosemans volgend seizoen bij KV Oostende?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024