Transfermarkt LIVE: Belgische interesse in Bryan Ruiz, goaltjesdief voor Club Brugge

Transfermarkt LIVE: Belgische interesse in Bryan Ruiz, goaltjesdief voor Club Brugge
Woensdag 06 juni 2018 - 23:40   I  

Het WK in Rusland staat voor de deur, maar daar zijn ze bij de Belgische clubs niet zo heel erg mee bezig. Die maken dezer dagen werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. De geruchtenmolen draait nu al op volle toeren en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om op de hoogte te blijven van alle 'done deals' en geruchten.

* Volgens Calciomercato zou Ajax zich willen versterken met Rode Duivel Marouane Fellaini. Los van de stevige concurrentie waar Ajax mee zal moeten afrekenen is er ook het hoge loon van de Belg. Fellaini is ondertussen een hoge standaard gewend en het is nog maar de vraag of hij zal willen inleveren.

* Volgens het Oostenrijkse Spox zou Club Brugge concrete interesse tonen in de Oostenrijke spits Deni Alar. Club krijgt wel concurrentie van Sporting Lissabon en Apollon Limassol. 

Club Brugge moet beslissen wat ze met de jonge Riley McGree gaan doen. De Newcastle Jets willen alvast dat hij blijft en gaan daarom samen aan tafel zitten met de Belgische landskampioen.

* In een interview met Sport/Voetbalmagazine spreekt Bryan Ruiz over Belgische interesse die hij in het verleden heeft gekregen. Zo wilde Anderlecht zich graag versterken met Bryan Ruiz en ook Standard kwam in een iets recenter verleden aankloppen bij de Costa Ricaan. "Standard deed er alles aan om mijn wensen te vervullen, maar Sporting voegde er andere aan toe die ervoor zorgden dat ik het Luikse aanbod uiteindelijk moest weigeren."

*Anderlecht ligt momenteel in polepositie om Landry Dimata (VfL Wolfsburg) binnen te halen. Club Brugge en AA Gent krijgen het moeilijker om de spits te strikken.

*Tottenham, Arsenal, Manchester United én Schalke 04 hebben een oogje op Rode Duivel Dries Mertens.

*De makelaars van Mohamed Salah hebben dé ster van Liverpool aangeboden bij FC Barcelona.

* Beerschot Wilrijk haalde met Stijn Vreven al een ambitieuze coach binnen en het zet die ambities ook kracht bij door zich te versterken. Maar er komen nog versterkingen bij. Dat liet de club vandaag zelf weten via Twitter. Daarenboven loopt de verkoop van de abonnementen voor volgend seizoen ontzettend vlot. De club heeft nu al drie keer zoveel abonnementen verkochten dan vorig jaar. 

* In een zoektocht naar een nieuwe keepr botst Standard nu op de 24-jarige Turkse doelman, Erce Kardeşler. De jonge doelman speelt bij Altinordu en zou door Standard gevolgd worden. Dat schrijft La DH. Standard heeft met Ochoa en Jean-François Gillet voorlopig wel twee betrouwbare doelman en met Arnaud Bodart ook nog eens een jonge doelman waarin het gelooft. 

*Marc Coucke is van plan om zelf de transfer van Chancel Mbemba af te ronden. De voorzitter van RSC Anderlecht wil de speler van Newcastle United er héél graag bij.

*Gert Verheyen heeft zijn zinnen gezet op Jens Teunckens (20) van Club Brugge. De trainer van KV Oostende ziet in de jonge keeper een alternatief voor Colin Coosemans.

*Die Colin Coosemans is immers nog steeds te duur voor KVO. De goalie van KV Mechelen dreigt zo naast een transfer naar de Kust te grijpen.

*Liverpool heeft zijn oog laten vallen op Moses Simon. De Engelsen zouden iets meer dan 11 miljoen euro veil hebben voor de speler van AA Gent.

*Anderlecht heeft de 15-jarige Yves Mitsindo weggehaald bij Sporting Charleroi. Mitsindo staat te boek als een groot talent.

*Anderlecht hoopt zich ook met Landry Dimata (VfL Wolfsburg) en Carlos Eduardo (Goias) te versterken. Het wil rivaal Club Brugge de loef afsteken in deze dossiers.

*Standard wil Samuel Bastien terug naar België halen. Het onderhandelt met Chievo Verona over een transfer van de ex-speler van Anderlecht.

Poll: Wie wordt volgend seizoen kampioen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024