Anderlecht zette hem bij het huisvuil, maar deze speler wil graag blijven

Anderlecht zette hem bij het huisvuil, maar deze speler wil graag blijven
Woensdag 06 juni 2018 - 10:47   I  

Bij RSC Anderlecht zijn ze hem liever kwijt dan rijk, maar het is voorlopig nog niet duidelijk of Alexandru Chipciu komende zomer ook effectief andere oorden zal opzoeken. De 29-jarige Roemeen sluit immers niet uit dat hij nog een seizoen in het Constant Vanden Stockstadion blijft voetballen.

Als het van Anderlecht afhangt, speelt Chipciu volgend seizoen niet meer bij de club. De Roemeen past niet in de plannen van trainer Hein Vanhaezebrouck en mag dan ook weg. Chipciu arriveerde in de zomer van 2016 in het Astridpark en was onder René Weiler een zeer gewaardeerde pion. Na het ontslag van de Zwiterse oefenmeester zakte Chipciu echter ver weg.

Chipciu kreeg nog nauwelijks speelminuten van Vanhaezebrouck, die nu ook helemaal niet meer in de inmiddels 29-jarige winger gelooft. Luc Devroe hoopt de Roemeen zo snel mogelijk te slijten aan een geïnteresseerde club. Tot voor kort waren er weinig gegadigden, maar volgens Het Laatste Nieuws zou Chipciu twee aanbiedingen van Turkse subtoppers op zak hebben.

Verlengd verblijf bij Anderlecht?

De speler zelf wil interessantere voorstellen afwachten alvorens een definitieve beslissing te nemen. Chipciu wil graag in West-Europa blijven spelen en sluit zelfs een verlengd verblijf bij Anderlecht niet uit. Bij paars-wit zullen ze dat laatste niet graag horen...

Poll: Moet Chipciu een nieuwe kans krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Chipciu  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Weiler  I  Steaua Boekarest

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024