De Bilde komt met verontrustend nieuws over Nainggolan

De Bilde komt met verontrustend nieuws over Nainggolan
Woensdag 06 juni 2018 - 14:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan mag niet mee naar het WK. Gilles De Bilde interviewde hem voor Telefacts. De conclusie van De Bilde: Nainggolan is een veel te lieve en goedgelovige jongen. Er wordt zelfs geprofiteerd van de ex-Rode Duivel, zo stelt De Bilde.

"Natuurlk is het een grote teleurstelling dat hij niet geselecteerd is voor het WK. Ook voor mij", geeft De Bilde toe in Dag Allemaal. "Hij heeft toch echt bewezen dat hij het verdient om erbij te zijn." 

Er doen heel wat verhalen de ronde over Nainggolan. "Daar zeg je het zelf: verhalen. 't Zijn stuk voor stuk misverstanden. Want als ik één iets kan zeggen over Radja, dan is het wel dat hij eigenlk veel te braaf is", aldus De Bilde. "Hij is te eerlijk en veel te goedgelovig. Hij moet dringend `nee' leren zeggen. Want er wordt constant geprofiteerd van zijn goedheid."

Nochtans heeft Nainggolan niet meteen de reputatie van iemand die zich makkelijk laat doen. "Dat heeft hij vooral te danken aan z'n vervaarlijke uiterlijk. Die hanenkam, de tatoeages, z'n stijl... Hij ziet er erg intimiderend uit, maar eigenlijk is hij een crème van een gast."

Misbruik

"Daarom is het ook zo jammer dat er misbruik wordt gemaakt van z'n goeie inborst", vervolgt De Bilde. "Wie er misbruik van maakt? Z'n entourage, de mensen die rond hem hangen. Omdat zij weten dat hij geld heeft. Ik ken dat fenomeen ook wel, een voetballer trekt altijd meer mensen aan dan eigenlijk wenselijk is. En in 't geval van Radja hebben die duidelijk een negatieve invloed op hem."

Poll: Denk jij ook dat er geprofiteerd wordt van Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  De Bilde  I  shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024