'Komst Jonas De Roeck zorgt meteen voor problemen bij Anderlecht'

'Komst Jonas De Roeck zorgt meteen voor problemen bij Anderlecht'
Woensdag 06 juni 2018 - 14:25   I  

Het kwam toch een beetje als een verrassing. Jonas De Roeck die werd aangesteld als de nieuwe beloftecoach van Anderlecht. Enkele weken geleden kreeg De Roeck de bons bij STVV en het werd verwacht dat de trainer ergens als T1 aan de slag zou gaan. De coach had ook aanbiedingen maar toch tekende hij bij Anderlecht.

De Roeck bleek erg tevreden over zijn keuze. “Ik ben erg tevreden met des kans om jonge talenten beter te maken en de jeugdopleiding van RSC Anderlecht te ondersteunen. Ik zal, samen met mijn staf, de talenten helpen om de laatste stap naar het eerste elftal te zetten. Ik beschouw deze functie als een buitenkans om mijn trainerscapaciteiten verder te ontwikkelen”, aldus Jonas De Roeck via de clubwebsite.

Binnen de club waren heel wat mensen minder tevreden. Zo weet Sport/Voetbalmagazine dat heel wat trainers van paars-wit hadden gehoopt dat zij hun kans gingen krijgen, maar dat er dan een extern persoon werd aangesteld werd toch niet echt warm onthaald.

Begrip voor de trainers.

Jean Kindermans, technisch directeur van de jeugdopleiding, heeft wel begrip voor de teleurstelling. "Ik heb begrip voor de ontgoocheling bij sommige trainers. Maar ze wisten van bij het begin dat we uitkeken naar iemand van buiten de club. Dat is altijd ons uitgangspunt geweest", aldus Kindermans in Sport/Voetbalmagazine.

 

Poll: Is De Roeck de beste keuze?

TAGS  I  Anderlecht  I  De Roeck  I  STVV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024