Daarom staat Laurent Ciman op deze plaats op teamfoto Rode Duivels

Daarom staat Laurent Ciman op deze plaats op teamfoto Rode Duivels
Woensdag 06 juni 2018 - 17:07   I  

Als alles volgens plan verloopt, dan zal Laurent Ciman straks geen deel uitmaken van de uiteindelijke WK-selectie van de Rode Duivels. De ervaren verdediger blijft voorlopig wel bij de selectie omdat er onzekerheid is over Vincent Kompany, maar als die fit geraakt is er geen plaats voor Ciman.

De fotografen die dinsdag een officiële teamfoto van de Rode Duivels moesten maken, zaten dan ook eventjes met de handen in het haar. "Moet Laurent Ciman mee op de foto?", zullen ze zich waarschijnlijk eventjes afgevraagd hebben.

"Ja", luidde het antwoord van de Belgische Voetbalbond (KBVB). Ciman verscheen uiteindelijk uiterst links op de bovenste rij. Het Laatste Nieuws weet waarom: "De stand-in van Vincent Kompany staat niet toevallig in de linkerbovenhoek. Goeie 'photoshoppers' kunnen de verdediger straks probleemloos verwijderen als blijkt dat hij op 17 juni definitief naast de selectie valt. Mist Kompany alsnog het WK - waar het op dit moment niet op lijkt - dan zal er creatiever met de ploegfoto moeten worden omgesprongen..."

Poll: Denk jij dat Kompany fit geraakt voor de start van het WK?

TAGS  I  Ciman  I  Kompany  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024