'Real Madrid duidt onverwachte vervanger van Cristiano Ronaldo aan'

'Real Madrid duidt onverwachte vervanger van Cristiano Ronaldo aan'
Woensdag 06 juni 2018 - 18:28   I  

Het rommelt bij Real Madrid. De Spaanse topclub veroverde dan wel zijn derde opeenvolgende Champions League-beker, toch is het allesbehalve rustig in Santiago Bernabéu. Trainer Zinédine Zidane kondigde zijn afscheid aan en het is goed mogelijk dat ook Cristiano Ronaldo straks vertrekt bij Real.

Voorzitter Florentino Perez houdt iedere dag een beetje meer rekening met een vertrek van Ronaldo. De Portugees wil een nieuw en flink verbeterd contract krijgen, maar Perez is niet van plan om met hoge bedragen te goochelen voor een speler van 33 jaar oud.

Niet Mané, wél een landgenoot van Ronaldo

Meer zelfs: volgens Don Balon maakt de voorzitter van Real achter de scherm al werk van de vervanger van Ronaldo. Eerst was er sprake van een akkoord met Sadio Mané (Liverpool), maar ondertussen zou Perez niemand minder dan... Gonçalo Guedes in het vizier hebben.

Bij Real Madrid zouden ze in de 21-jarige flankaanvaller de ideale vervanger van Ronaldo zien. Guedes is eigendom van Paris Saint-Germain, maar speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Valencia. Daar deed de Portugees het zelfs zo goed dat Ronaldo hem al aanbeveelde bij het bestuur van Real. En nu lijkt die Guedes de vervanger van CR7 te gaan worden... Auwch!

Poll: Zou Guedes een goede opvolger zijn voor Ronaldo?

TAGS  I  Ronaldo  I  Guedes  I  Valencia  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024