Neuer daagt Rode Duivels nu al uit: "Zeg het dan gewoon!"

Neuer daagt Rode Duivels nu al uit:
Woensdag 06 juni 2018 - 19:55   I   door Redactie

Duitsland kan een tegenstander van de Rode Duivels worden in de kwartfinales op het WK. Manuel Neuer, de doelman van de Duitsers, schat de Belgen alvast hoog in.

Neuer laat zich ook uit over zijn collega-doelman Thibaut Courtois, die tot de beste keepers ter wereld behoort. Daar laat Neuer geen twijfel over bestaan. "Courtois behoort al langer tot de beste doelmannen ter wereld, dat in ieder geval. Maar zo zijn er nog anderen.", benadrukt de Duitse keeper tegenover Het Laatste Nieuws.

"Je kan niet altijd zomaar zeggen: 'Die of die is de beste ter wereld. Ik ben wat terughoudend met zulke uitspraken. Maar Thibaut is in ieder geval een zeer complete doelman. De laatste jaren zag ik superprestaties van hem. Tegenover het WK in Brazilië heeft hij nu vier jaar meer ervaring verzameld, ook met Chelsea."

"En hij speelt in een nationale ploeg die top is", vervolgt Neuer. België behoort altijd tot de geheime favorieten voor een groot toernooi." Al merkt de international wel fijntjes op: "Maar misschien moeten ze nu eens gewoon zeggen dat ze favoriet zijn."

Poll: Wie raakt het verst op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Neuer  I  Courtois  I  shw

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024