Gilles De Bilde heeft onheilspellend nieuws over Vincent Kompany

Gilles De Bilde heeft onheilspellend nieuws over Vincent Kompany
Woensdag 06 juni 2018 - 20:25   I  

Vanavond nemen de Rode Duivels het op tegen Egypte. Dan doen ze zonder Vincent Kompany, die uitviel met een blessure tegen Portugal. Voorlopig zit hij wel nog in de selectie, al wordt het wel bang afwachten tot de eerste wedstrijd van België.

Vanavond speelt Laurent Ciman in zijn plaats en volgens Gilles De Bilde kan dat slecht nieuws zijn. De Bilde zal samen met Timmy Simons de wedstrijd van vanavond analyseren en samen bekeken ze de situatie van Kompany. Die ziet er niet goed uit.

 "Als ik tussen de lijnen lees, dan denk ik toch dat Martinez er rekening mee houdt dat Kompany niet fit zal geraken.  Hij heeft de kans tot 17 juni om een beslissing te maken. Dat is nog een dikke tien dagen, maar je ziet toch dat hij eraan denkt. Je moet er ook rekening mee houden, want Kompany is al veel geblesseerd geweest. Het is moeilijk in te schatten", aldus De Bilde op VTM.

"Ik vrees ervoor"

Ook Timmy Simons ziet het somber in voor de verdediger van Manchester City. "Ik hoop wel dat het goed komt. Vincent kan dat perfect inschatten en hij zal voor zichzelf moeten uitmaken of hij voldoende fit is. Maar de manier waarop Martinez praat over Laurent Ciman, dan vrees ik wat voor Kompany", voegde Simons er nog aan toe.

Poll: Is dit de reden waarom Laurent Ciman speelt vanavond?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Kompany

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024