Martinez heeft meer nieuws over blessures Kompany en Vermaelen

Martinez heeft meer nieuws over blessures Kompany en Vermaelen
Donderdag 07 juni 2018 - 06:44   I  

De Rode Duivels zetten woensdagavond Egypte opzij met 3-0, en daar had de bondscoach niet eens Thomas Vermaelen en Vincent Kompany voor nodig. De twee ervaren verdedigers sukkelen momenteel nog met blessures, maar na afloop van de meest recente oefenpot gaf Roberto Martinez een update over hun situatie.

De bondscoach hulde zich, net als de voorbije dagen overigens, zo goed als in stilzwijgen. Al ging hij op de persconferentie na afloop van België-Egypte toch kort in op de situaties van Kompany en Vermaelen.

“Zoals gezegd gaan we nog zeven dagen wachten om een beslissing te nemen. Ook voor Vermaelen", aldus Martinez. "Ze zijn heel belangrijk voor de groep. Maar het is nog afwachten.”

Ciman blijft standby

Laurent Ciman, die gisteren overigens negentig minuten speelde tegen Egypte, blijft standby tot 17 juni, één dag voor de eerste groepsmatch tegen Panama. Als Vermaelen of Kompany niet fit geraakt, neemt Ciman de vrijgekomen plaats in. Martinez blijft voorzichtig en beseft maar al te goed dat hij Ciman dus nog kan nodig hebben.

Poll: Geraakt Kompany fit voor het WK?

TAGS  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Martinez  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024