'Club Brugge denkt nu ook aan deze érg getalenteerde doelman’

'Club Brugge denkt nu ook aan deze érg getalenteerde doelman’
Donderdag 07 juni 2018 - 07:14   I  

Club Brugge speurt dezer dagen de markt af naar goede doelmannen. CEO Vincent Mannaert is vastberaden om het keepersprobleem van het voorbije seizoen op te lossen en mikt op een ‘topdoelman’.

Eerder was er al sprake van Karlo Letica (20, Hajduk Split) en Mykyta Shevchenko (25, Shakhtar Donetsk). Eerstgenoemde staat te boek als een groot talent en kan rekenen op heel wat interesse, terwijl de tweede reservedoelman is bij Shakhtar.

Maar Club Brugge bewandelt momenteel wel meerdere pistes. Zo zou ook toptalent Alban Lafont in beeld zijn. De 19-jarige doelman is al drie seizoenen eerste keus bij het Franse Toulouse, maar is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met zijn huidige werkgever kon Lafont zich tijdens het voorbije seizoen ternauwernood redden in de Ligue 1 en nu wil hij dan ook hogerop.

PSV

PSV, dat ook geïnteresseerd is in Letica, heeft Lafont op het oog. In Eindhoven zou Lafont met Jeroen Zoet om de plaats van eerste doelman moeten strijden. Ook Crystal Palace volgt Lafont, maar de Engelsen zouden niet in polepositie liggen om hem binnen te halen. Wie weet kan Club Brugge, dat Lafont de positie van eerste keeper kan aanbieden, wel de lachende derde zijn.

Poll: Zou jij deze speler graag naar Club Brugge zien gaan?

TAGS  I  Lafont  I  Club Brugge  I  PSV  I  Toulouse

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024