Degryse ziet problemen bij deze 2 basisspelers van Rode Duivels

Degryse ziet problemen bij deze 2 basisspelers van Rode Duivels
Donderdag 07 juni 2018 - 08:12   I  

De Rode Duivels zijn goed op weg om hun voorbereiding op het WK in Rusland met een goed gevoel af te sluiten. Na een gelijkspel tegen Portugal (0-0), werd er gewonnen van Egypte (3-0). Volgende week rest enkel nog een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica en dan kan het échte werk beginnen. Is de ploeg van Martinez klaar voor het WK?

Analist Marc Degryse zag tegen Egypte goede dingen - vooral van Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Langs de andere kant verwacht Degryse toch nog steeds iets meer van enkele andere Duivels.

De analist zag dat Lukaku beslissend was, maar dat de spits van Manchester United nog geen 100% is. "Romelu was beslissend met zijn doelpunt. Maar aan de andere kant zie je ook dat hij nog tijd nodig heeft. Net als nog wel wat andere spelers", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Mertens bijvoorbeeld werd nu al voor de tweede keer op rij vervangen aan de rust", ziet Degryse nog een probleem.

Verdediging

Wat Degryse vooral jammer vindt, is dat de defensie van de Rode Duivels niet getest werd tijdens de voorbije twee interlands. "Het is jammer dat er bij Portugal geen Cristiano Ronaldo rondliep en bij Egypte geen Mohamed Salah. Op die manier is de verdediging nooit écht getest geweest. We moeten dus opletten dat we ons niet blindstaren op het feit dat we twee keer de nul hebben gehouden."

Poll: Moet Mertens in de basis staan?

TAGS  I  Degryse  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Egypte  I  Hazard  I  De Bruyne  I  Mertens  I  Lukaku

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024