Eden Hazard doet opmerkelijke uitspraken over Laurent Ciman

Eden Hazard doet opmerkelijke uitspraken over Laurent Ciman
Donderdag 07 juni 2018 - 09:20   I  

Hoewel het niet de bedoeling is dat hij straks deel zal uitmaken van de definitieve WK-selectie van de Rode Duivels, speelde Laurent Ciman tegen Egypte toch negentig minuten. Ciman moet standby blijven in het geval dat Vincent Kompany of Thomas Vermaelen niet fit geraakt voor het WK in Rusland.

Dat Ciman speelde tegen Egypte, is volgens Eden Hazard helemaal niet zo vreemd.“In mijn ogen is Laurent een hele grote. We spelen nu al enkele jaren samen en ondanks het feit dat hij het op training moeilijk heeft tegen mij is hij gewoon een hele goede verdediger”, lacht Hazard in een gesprek met La Capitale.

“Laurent is een fantastische persoon én voetballer. Maar alles hangt af van de toestand van Vincent (Kompany, nvdr.). Dat beseffen we allemaal heel goed. Ik moet de WK-selectie niet maken, maar anders had ik Laurent erbij genomen.”

“Hij is een goede vriend", zegt Hazard nog over zijn maatje Ciman. "Maar als hij er niet bij is op het WK, zal hij sowieso voor ons supporteren. En wij zullen aan hem denken. En als hij er wél bij is, zal hij zich voor de volle honderd procent geven.”

Poll: Zou jij Ciman opnemen in de WK-selectie?

TAGS  I  Ciman  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Egypte

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024