‘Anderlecht vreest voor vertrek grootste talent naar Liverpool’

‘Anderlecht vreest voor vertrek grootste talent naar Liverpool’
Donderdag 07 juni 2018 - 11:05   I  

Marc Coucke vindt de jeugdwerking zéér belangrijk bij Anderlecht. Dat liet de flamboyante voorzitter al tonen door maar liefst elf jonge spelers een profcontract te geven. Het grootste talent daarvan is Jeremy Doku. En de aanvaller kan, ondanks het nieuwe contract, rekenen op interesse vanuit Liverpool.

Jeremy Doku, Mathis Suray, Anouar Ait El Hadj, Lucas Lissens, Halim Timassi, Killian Sardella, Loic Masscho, Chris Kalulika, Yari Verschaeren, Antoine Colassin en Zacarias Antonio waren de jeugdspelers die een contract hebben gekregen. Vooral Doku was een belangrijke zaak voor Anderlecht.

Coucke en consorten hebben grootse plannen met het supertalent en hopen dat de 16-jarige aanvaller hetzelfde pad zal bewandelen als Romelu Lukaku. Paars-wit moet echter oppassen dat het niet opnieuw een jonge speler naar het buitenland ziet vertrekken want volgens Ghanasoccernet ligt Liverpool op de loer. Dat Doku een groot talent is toonde hij in de laatste wedstrijd van het seizoen bij de jonkies van Anderlecht. (Video)

Poll: Moet Doku bij Anderlecht blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Doku  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024