‘Club Brugge vindt vervanger voor Mitrovic en legt bod van 3 miljoen neer’

‘Club Brugge vindt vervanger voor Mitrovic en legt bod van 3 miljoen neer’
Donderdag 07 juni 2018 - 12:45   I  

Matej Mitrovic was van grote waarde voor Club Brugge. Blauw-zwart wilde dan ook graag de verdediger behouden maar het Turkse Besiktas bleef de hoge vraagprijs aanhouden. Nu zou Club Brugge al een vervanger voor de Kroaat hebben gevonden in de naam van Marcos Senesi.

De 21-jarige verdediger komt momenteel uit voor het Argentijnse San Lorenzo. Volgens Closs Continental heeft Club Brugge al een bod van drie miljoen euro neergelegd bij de Argentijnse club. Of dat genoeg zal zijn is echter nog maar de vraag.

Senesi heeft nog een contract tot 2020 en speelde tot nu toe 11 wedstrijden in het eerste elftal van San Lorenzo. Na het mislopen van Matej Mitrovic is Club Brugge naarstig op zoek naar een waardige vervanger. Wie weet hebben ze die wel gevonden met Marcos Senesi.

Mislopen Mitrovic

Mitrovic speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Club Brugge. Blauw-zwart had ook een aankoopoptie bedongen maar die bedroeg maar liefst 4,5 miljoen euro. Dat wilde Club niet betalen en de Kroaat keerde terug naar het Turkse Besiktas.

Na het zien van het enorme bedrag dat Club Brugge zal incasseren door de Champions League is Mitrovic misschien nog wel een haalbare piste. Al ziet het er naar uit dat blauw-zwart zich concentreert op nieuwe doelwitten.

Poll: Is Senesi een goede versterking voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mitrovic  I  Senesi

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024