Sonck reageert scherp na uithaal van misnoegde Nainggolan

Sonck reageert scherp na uithaal van misnoegde Nainggolan
Donderdag 07 juni 2018 - 13:05   I  

Wesley Sonck was te gast bij Annemie Peeters op Radio 1. Daar reageerde hij scherp op ferme uithaal die Radja Nainggolan tijdens het programma Gert Late Night aan het adres van Sonck gaf. Zo blijven de twee voormalige Rode Duivels bekvechten met elkaar.

Tijdens Gert Late Night liet Radja Nainggolan zich uit over Wesley Sonck. “Wesley Sonck zegt dat ik geen wedstrijden kan winnen. Ik vind dat ex-spelers nooit kunnen spreken over spelers. Nu hij voor de bond werkt, moet hij wel zo spreken natuurlijk. Ik heb altijd gezegd: ik leef mijn leven buiten het voetbal zoals normale mensen. Op het veld leef ik als een prof. Ex-spelers moeten nooit spreken over spelers. Dat is hypocriet zijn. Dat is niet echt man zijn”, aldus Il Ninja.

Nu reageert Sonck met een duidelijke én scherpe boodschap. “Het is niet omdat ik bij de voetbalbond werk, dat ik me niet kritisch mag uitlaten over de Rode Duivels. Als er straks iemand een slechte pass geeft op het WK mag ik daar toch kritisch over zijn?” Aldus de voormalig aanvaller van onder meer RC Genk en Club Brugge.

Verkeerd begrepen

Toch denkt Sonck dat de middenvelder van AS Roma hem verkeerd heeft begrepen. “Radja heeft me verkeerd begrepen, denk ik. Ik zeg enkel dat hij de keuze van de coach moet aanvaarden. Iedere voetballer heeft dat in zijn carrière meegemaakt dat de coach niet voor hem koos. Dat is pijnlijk, zeker als dat voor een WK is, zoals bij Radja nu. Radja is een belangrijke speler, maar ik vind dat hij niet elke match beslissend is.”

“Uitspraken worden zo snel uit hun context gehaald. Zo vaak lees ik zaken waarvan ik zeker ben dat ze niet waar zijn. Maar ik zit al twintig jaar in het voetbal. Ik vecht daar niet meer tegen.” Zo staat te lezen op Het Laatste Nieuws. Benieuwd of Nainggolan nu ook wéér met een reactie komt.

Poll: Wie heeft er gelijk?

TAGS  I  Sonck  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Nainggolan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024