‘Belgische topclub duwt door en gaat vol voor Bakkali’

‘Belgische topclub duwt door en gaat vol voor Bakkali’
Donderdag 07 juni 2018 - 15:15   I  

Zakaria Bakkali werd/wordt gezien als een supertalent. De vleugelspeler maakte dan ook al snel zijn debuut voor de Rode Duivels, maar sindsdien gaat het een pak minder met Bakkali. Momenteel zit de Belg met Marokkaanse roots in Spanje waar het op een zijspoor is beland. Een Belgische topclub wil de carrière van de aanvaller alvast een nieuwe impuls geven en duwt door voor een transfer.

Standard heeft inmiddels al contact opgenomen met de entourage van Bakkali om de aanvaller ervan te overtuigen in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan, zo meldt het Spaanse Plaza Deportivo. Momenteel staat de winger nog tot 2020 onder contract bij Valencia, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan Deportivo.

Bakkali is natuurlijk opgegroeid in Luik waarna hij naar het Nederlandse PSV trok. Daar brak hij door en versierde hij een transfer naar het buitenland. Nu lonkt een terugkeer op de Belgische velden voor Bakkali. Coach Michel Preud’homme zou groen licht hebben gekregen van Bruno Venanzi om vol te gaan voor het dribbelwonder. Na mislukte passages in Spanje mag Bakkali ook vertrekken bij Valencia. Het valt echter alleen nog af te wachten welk transferbedrag wordt verwacht.

Poll: Is Standard een goede club voor Bakkali?

TAGS  I  Standard  I  Bakkali  I  Preud'homme  I  Valencia

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024