Opmerkelijk: 'De Sutter gaat mogelijk bij deze Belgische club aan de slag'

Opmerkelijk: 'De Sutter gaat mogelijk bij deze Belgische club aan de slag'
Donderdag 07 juni 2018 - 16:33   I  

Tom De Sutter moet zijn locker op Daknam leegmaken. Sporting Lokeren heeft aan de 32-jarige aanvaller laten weten dat hij niet meer in de plannen van trainer Peter Maes past. Het is nu dan ook al een uitgemaakte zaak: volgend seizoen speelt De Sutter bij een andere club.

Het Nieuwsblad meldt dat er mogelijk zelfs een erg verrassende transfer in zit voor De Sutter. Zo is het niet uitgesloten dat hij straks bij de Belgische amateurclub Zwevezele of Knokke aan de slag gaat.

VS, Australië of Belgische amateurreeksen

"De Sutter zelf lijkt ons meer een huismus, maar sluit een buitenlands avontuur - pakweg de VS of Australië - niet uit. Of er interesse zal zijn van Belgische profclubs valt af te wachten. Tot nu toe circuleerde zijn naam vooral bij amateurclubs als Zwevezele of Knokke, maar die geruchten werden ook al geclassificeerd als ongefundeerd", klinkt het in de krant.

Of De Sutter ook effectief van plan is om op zijn 32ste al in de Belgische amateurreeksen te gaan spelen, is niet duidelijk. Al is het wel duidelijk dat al die jaren profvoetbal en enkele zware blessures hun tol hebben geëist op het lichaam van de spits.

Poll: Denk jij dat De Sutter volgend seizoen bij een amateurclub zal spelen?

TAGS  I  De Sutter  I  Lokeren  I  Zwevezele  I  Knokke  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024