'Ajax beschikt over belangrijke troef om Fellaini binnen te halen'

'Ajax beschikt over belangrijke troef om Fellaini binnen te halen'
Donderdag 07 juni 2018 - 18:29   I  

Wat eerst op een onschuldig gerucht leek, begint steeds meer weg te hebben van concrete interesse: Ajax heeft zijn zinnen gezet op Marouane Fellaini, die begin juli een vrije speler is. De Belgische middenvelder leek in eerste instantie onhaalbaar, maar toch zouden ze in de Amsterdam ArenA over goede papieren beschikken om Fellaini binnen te halen.

José Mourinho wilde hem zó graag bij Manchester United houden, maar lijkt niet in zijn opzet te slagen. Het contract van Fellaini loopt op 30 juni af en de Rode Duivel is niet van plan om bij te tekenen. Big Fella wil een meerjarig contract, maar bij United is de gouden regel dat spelers vanaf hun dertigste slechts voor één seizoen kunnen bijtekenen.

En daarom wil Fellaini andere oorden opzoeken. De rijzige middenvelder werd al met tal van clubs in verband gebracht, en nu dus ook met Ajax. De looneisen van de Belg, die op Old Trafford minstens 90.000 euro per week zou verdienen, zijn aan de hoge kant.

Stunt

Een probleem voor Ajax? Neen, hoor. Volgens Calciomercato zou Fellaini op zijn dertigste bereid zijn om in te leveren. Zolang hij maar aan spelen toekomt - iets wat in Amsterdam wel het geval zal zijn. En toch... Als Ajax erin slaagt om Fellaini straks vast te leggen, zou dat toch een stunt zijn.

Poll: Denk jij dat Fellaini bij Ajax zal tekenen?

TAGS  I  Fellaini  I  Ajax  I  Rode Duivels  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024