‘Deze club maakt snel werk van gewilde Dendoncker’

‘Deze club maakt snel werk van gewilde Dendoncker’
Donderdag 07 juni 2018 - 19:45   I  

Leander Dendoncker staat met één been richting de uitgang, maar een officiële transfer is er nog niet van gekomen. Verschillende clubs zijn al genoemd maar vooralsnog zit de verdediger/middenvelder nog bij paars-wit. Nu zou het Spaanse Real Betis weldegelijk snel werk willen maken van de Rode Duivel.

Mede omdat Leander Dendoncker geselecteerd is voor het Wereldkampioenschap in Rusland. De prijs zou nu rond de 15 miljoen euro liggen maar die kan stijgen als Dendoncker goed presteert op het prestigieuze landentornooi. Ook Sander Berge van RC Genk is een serieuze piste maar het dossier van Dendoncker ligt al langer op tafel.

Real Betis is er dan ook van overtuigd dat de 23-jarige middenvelder de ideale versterking zal zijn, zo meldt het Spaanse Estadio Deportivo. Verder heeft de Spaanse club ook Stefano Sturaro van Juventus op de radar staan. Dendoncker heeft nog een contract tot 2021 bij Anderlecht maar wilde in januari eigenlijk al vertrekken uit het Astridpark.

Of wachten op de Premier League?

Dat Leander Dendoncker graag wil uitkomen in de Premier League is geen geheim. Clubs als Everton, West Ham United en Everton worden ook genoemd maar een concreet voorstel is er nog niet uit verder gekomen. Zal Dendoncker zwichten voor een transfer naar Spanje of toch wachten op clubs uit de Premier League?

Poll: Is Real Betis een goede club voor Dendoncker?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dendoncker  I  Real Betis  I  West Ham United  I  Everton  I  Crystal Palace

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022