CL-finale krijgt nog een staartje voor Ramos na boodschap van kolos (Video)

CL-finale krijgt nog een staartje voor Ramos na boodschap van kolos (Video)
Donderdag 07 juni 2018 - 20:00   I  

De veelbesproken Champions League-finale krijgt nog een vervelend staartje voor Sergio Ramos. De verdediger blesseerde in de door Real Madrid gewonnen finale sterspeler Mohamed Salah en bezorgde doelman Loris Karius een hersenschudding. Nu krijgt de verdediger van De Koninklijke echter een kolos van 102 kilogram op zijn dak.

Cultheld Adebayo Akinfenwa, oftewel de sterkste voetballer ter wereld, had na zijn vakantie een boodschap veil voor Sergio Ramos en die was niet mals. “Ik ben net terug van vakantie. Wel, Sergio Ramos, ik heb gehoord dat je niet enkel Salah hebt uitgeschakeld, maar ook dat je Karius een hersenschudding hebt bezorgd. Kijk, we zullen nooit tegen elkaar spelen. Ik zal nooit in actie komen in de Champions League en dat is een geluk voor jou”, zo staat te lezen op HLN.

Akinfenwa wordt beschouwd als de sterkste voetballer ter wereld en de aanvaller zit dan ook veel in het krachthonk. Bij het Engelse Wycombe Wanderers is de aanvaller een echte cultheld en met zeventien doelpunten en veertien assists bovendien ook van grote waarde voor de League One-club. Zou Sergio Ramos nu een ‘brave’ voetballer worden? Ongetwijfeld niet.

Poll: Moet Sergio Ramos zijn speelstijl veranderen?

TAGS  I  Sergio Ramos  I  Akinfenwa  I  Champions League  I  Salah  I  Karius

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024