‘Benteke wil carrière nieuw leven inblazen met opmerkelijke stap’

‘Benteke wil carrière nieuw leven inblazen met opmerkelijke stap’
Donderdag 07 juni 2018 - 22:30   I  

Christian Benteke kende afgelopen jaar een desastreus seizoen bij Crystal Palace. Plots vond de aanvaller de weg naar doel niet meer. Na zijn overstap naar Liverpool zit de carrière van Benteke een beetje in het slop. Big Ben zou dan ook voor een opmerkelijke stap staan om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Zo bevestigde zaakwaarnemer Eris Kismet dat Besiktas al contact heeft opgenomen. “Ik weet dat Besiktas geïnteresseerd is in Benteke”, zo vertelt Kismet tegenover Engelse media. “Ik ken Fikret Orman (voorzitter Besiktas nvdr.) persoonlijk. Hij is een geweldige kerel en heeft me gezegd geïnteresseerd te zijn in Benteke.

“Maar het kan een struikelblok worden dat Crystal Palace Benteke niet wil verkopen onder twintig miljoen euro.” Ook ziet de belangenbehartiger van Benteke een andere optie als oplossing. “Een uitleenbeurt? Dat kan, maar naar mijn weten is enkel een verkoop aan de orde”, aldus Kismet.

WK

Benteke werd overigens niet geselecteerd voor het WK in Rusland door Roberto Martinez. Big Ben zat wel bij de eerste 28 maar viel daarna af. Benteke dacht nog een goede kans te maken, maar kreeg dus een harde klap te verwerken. Nu focust de Rode Duivel zich volledig op volgend seizoen. Waar dat zal zijn valt nog af te wachten, maar Turkije is alvast een serieuze optie.

Poll: Is Besiktas een goede stap voor Benteke?

TAGS  I  Benteke  I  Besiktas  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Crystal Palaca

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024