‘Liverpool legt 72 miljoen op tafel en heeft eindelijk topaankoop binnen’

‘Liverpool legt 72 miljoen op tafel en heeft eindelijk topaankoop binnen’
Donderdag 07 juni 2018 - 22:45   I  

Liverpool greep net naast eindwinst in de Champions League en wil volgend seizoen weer meedoen voor de hoofdprijzen. Het stond er al een tijdje aan te komen maar nu lijkt de kogel door de kerk. Nabil Fekir komt over van het Franse Olympique Lyonnais.

Het Franse L’Equipe meldt dat er een akkoord is bereikt tussen Liverpool en Lyon. The Reds zullen een slordige 65 miljoen euro op tafel leggen. Dat bedrag kan echter nog oplopen tot 72 miljoen euro door bonussen. Fekir beleefde een absoluut topseizoen bij Lyon en de aanvoerder van Les Gones kon dan ook op interesse rekenen van verschillende topclubs.

Maar Liverpool was al van in het begin het concreetst en duwt nu dus ook door. Fekir was in 150 wedstrijden voor Lyon goed voor 56 doelpunten en 36 assists. De aanvallende middenvelder is ook opgeroepen voor de Franse nationale ploeg voor het WK in Rusland. Fekir wordt na Fabinho van AS Monaco en Naby Keita van RB Leipzig de derde transfer van Liverpool.

Enorme bedragen

Voor middenvelders Fabinho en Naby Keita betaalde Liverpool zo’n 95 miljoen euro. Daar komt nu nog eens minstens 65 miljoen euro bij voor Fekir. Dat zijn enorme bedragen en het valt nog maar af te wachten of Liverpool nog veel kan uitgeven. Het is alvast nog zeker op zoek naar een nieuwe topdoelman na het Champions League-debacle met Loris Karius.

Poll: Is Fekir een versterking voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Fekir  I  Lyon

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024