'Colin Coosemans is plots op weg naar deze Belgische club'

'Colin Coosemans is plots op weg naar deze Belgische club'
Vrijdag 08 juni 2018 - 06:49   I  

Het stond in de sterren geschreven dat Colin Coosemans andere oorden zou opzoeken, maar tot nader order staat de doelman nog steeds op de loonlijst bij KV Mechelen. Hij heeft echter geen zin in een jaar 1B en wil daarom naar een andere club. Een transfer naar KV Oostende leek af te springen, maar nu kreeg Coosemans toch goed nieuws te horen.

Het Nieuwsblad meldt dat Mechelen op het punt staat om zich te versterken met de Nederlandse doelman Michael Verrips. De 21-jarige goalie was tijdens het voorbije seizoen eerste keus bij MVV en zou nu dus voor een avontuur Achter de Kazerne kiezen.

Goed nieuws voor Coosemans

De komst van Verrips zou de deur definitief openzetten voor een vertrek van Coosemans naar KV Oostende. De West-Vlaamse club wil Coosemans héél graag, maar haakte onlangs af omwille van de vraagprijs van Mechelen.

De degradant wilde minstens 1,5 miljoen euro verdienen aan zijn eerste doelman, maar dat bedrag vonden ze bij KVO te hoog. Door de komst van Verrips zou Coosemans nu plots tóch naar Oostende verhuizen.

Poll: Speelt Coosemans volgend seizoen bij KV Oostende?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Verrips  I  MVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024