De Bruyne zorgt voor duidelijkheid over mysterieuze blessure Kompany

De Bruyne zorgt voor duidelijkheid over mysterieuze blessure Kompany
Vrijdag 08 juni 2018 - 07:26   I  

Bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) doen ze de laatste dagen nogal mysterieus over de blessure van Vincent Kompany. Geraakt de verdediger van Manchester City op tijd fit voor het WK in Rusland of niet? Bondscoach Roberto Martinez wil er weinig over kwijt, maar sterspeler Kevin De Bruyne zorgde nu toch voor wat duidelijkheid omtrent de situatie van zijn ploegmakker.

“Vincent? Dat gaat wel lukken”, aldus De Bruyne bij Sky Sports. “Hij zal klaar zijn. Misschien niet voor de eerste wedstrijden in de groepsfase. Op dat moment moet hij ook geen risico nemen.”

Ondanks de zoveelste blessure van Kompany, hoopt De Bruyne vurig dat de verdediger straks kan spelen op het WK. “In elk geval moeten we als ploeg in staat zijn om de eerste ronde te overleven, ook zonder Vincent", merkt de middenvelder op.

"Ik hoop dat Vincent zo snel mogelijk opnieuw fit is"

"Ik weet niet hoe hij zal reageren op zijn blessurebehandeling en hoe hij zal revalideren. Ik hoop gewoon dat hij zo snel mogelijk opnieuw fit is. Als dat het geval is, zal Vincent ons vanzelfsprekend kunnen helpen op het WK.”

Poll: Hoop jij dat Kompany fit geraakt voor het WK?

TAGS  I  De Bruyne  I  Kompany  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024