Duitse ster lacht met Rode Duivels: "Er ligt stof op gouden generatie"

Duitse ster lacht met Rode Duivels:
Vrijdag 08 juni 2018 - 07:43   I  

Volgende week gaat het WK in Rusland van start. Eén van de favorieten voor de eindzege is zonder twijfel Duitsland. De ploeg van Joachim Löw staat er altijd op het moment van de waarheid en gaat zijn wereldtitel met hand en tand verdedigen. Kan België zich meten met 'De Mannschaft'? Sterspeler Thomas Müller ligt alleszins niet wakker van de Rode Duivels...

Sinds onze nationale ploeg heel wat sterker is geworden, stonden België en Duitsland niet meer tegenover elkaar. De laatste keer dateert alweer van 2011, toen de Rode Duivels met 3-1 verloren.

Gouden generatie(s)

"Hmm. Natuurlijk verzamelt België al jaren heel grote talenten. Jullie spreken over de gouden generatie. Ja... (grijnst) Maar vandaag is er toch al een beetje stof op de gouden generatie gekomen", deelt Müller in Het Laatste Nieuws een prikje uit aan de Duivels. "Zij moéten... Ze staan onder druk om dat talent dat ze in de rangen hebben ook in een resultaat om te zetten."

Waarom onze gouden generatie nog niet wist te oogsten op een groot toernooi, weet Müller ook niet. "Maar goed, nog andere landen hebben zogezegd een gouden generatie. Een WK is wel vaker een strijd tussen de gouden generaties. Andere ploegen hebben ook een supermix van individuele talenten, en er kan maar één land het WK winnen..."

En op het einde zijn dat de Duitsers, niet Thomas?

Poll: Is Duitsland beter dan België?

TAGS  I  Duitsland  I  Müller  I  Bayern München  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024