Doodeerlijke Dries Mertens geeft toe: "Kat wil het niet"

Doodeerlijke Dries Mertens geeft toe:
Vrijdag 08 juni 2018 - 09:26   I  

Dries Mertens focust zich samen met de andere Rode Duivels op het WK in Rusland. De aanvaller van Napoli groeide uit tot dé chouchou van het Belgische publiek en dat is één van de redenen waarom de VRT een reportage maakte over Mertens. In 'Dries Mertens: God in Napels', sprak de Rode Duivel openhartig over een transfer.

Mertens staat al enkele jaren onder contract bij Napoli, maar kan er wel weg als een geïnteresseerde club de afkoopsom van 28 miljoen euro in zijn contract activeert. Verschillende Engelse clubs zouden op de loer liggen en ook Chinese ploegen denken aan onze landgenoot.

Zelf houdt Mertens de boot af voor een verhuis naar China, en daar heeft hij een goede reden voor. “Ik ga nooit in China spelen, want Kat wil echt niet naar daar", gaf een doodeerlijke Mertens toe in de reportage op Eén.

"Je kan in China op twee jaar verdienen wat je in de rest van je carrière verdient"

"Maar ik snap ergens wel de keuze om daar een tijdje te gaan spelen. Je kan daar gewoon op twee jaar tijd evenveel verdienen als tijdens de rest van je carrière. Maar ik voel me echt goed in Napels. Ik ben hier echt graag en heb nog twee jaar contract dus we zien wel", besloot Mertens.

Poll: Zou jij, als topspeler, open staan voor een transfer naar China?

TAGS  I  Mertens  I  Kerkhofs  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  China

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024