'Club Brugge drukt door en wil na Schrijvers ook deze 3 spelers halen'

'Club Brugge drukt door en wil na Schrijvers ook deze 3 spelers halen'
Vrijdag 08 juni 2018 - 09:43   I  

Club Brugge is in gang geschoten. Mats Rits (KV Mechelen) en Arnaut Groeneveld (NEC) werden de eerste aanwinsten van de Belgische landskampioen, maar er is nog veel meer op komst. Club Brugge wil niet alleen de transfer van Siebe Schrijvers afronden, het mikt daarnaast op nog eens drie nieuwe spelers.

De Franstalige krant L'Avenir meldt dat blauw-zwart ook doordrukt om Deni Alar (28) naar het Jan Breydelstadion te halen. De Oostenrijkse spits staat onder contract bij Sturm Graz, waar hij tijdens het voorbije seizoen goed was voor twintig competitiedoelpunten. De goaltjesdief zou bij Club Brugge de concurrentie moeten aangaan met de huidige spitsen, al is het goed mogelijk dat Abdoulay Diaby én Wesley Moraes straks nog vertrekken.

Twee verdedigers?

Nog volgens L'Avenir maakt Club Brugge ook nog steeds jacht op Raphael Rossi. De 27-jarige verdediger van Boavista speelde een goed seizoen en wil hogerop. Ook Anderlecht, Standard en Benfica toonden interesse, maar het is blauw-zwart dat de forcing voert in het dossier.

Tot slot staat ook de Argentijnse jeugdinternational Marcos Senesi (21) op het verlanglijstje van Vincent Mannaert en co. De verdediger van San Lorenzo. geniet ook interesse van andere Europese teams.

Poll: Gaat Club Brugge versterkt uit de komende transferperiode komen?

TAGS  I  Senesi  I  Rossi  I  Alar  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Sturm Graz  I  San Lorenzo  I  Boavista

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024