DONE DEAL: Club Brugge haalt Siebe Schrijvers weg bij Genk

DONE DEAL: Club Brugge haalt Siebe Schrijvers weg bij Genk
Vrijdag 08 juni 2018 - 11:04   I  

Het hing al eventjes in de lucht, maar nu is het ook officieel: Siebe Schrijvers ruilt KRC Genk in voor Club Brugge. Dat maakte de Belgische landskampioen vrijdagmiddag bekend via zijn webstek. De 21-jarige aanvaller zet in het Jan Breydelstadion zijn krabbel onder een overeenkomst voor de komende vier seizoenen.

"Club bereikte vandaag een akkoord met KRC Genk over de onmiddellijke overgang van Siebe Schrijvers (21). De Belgische aanvallende middenvelder legde succesvol zijn medische tests af en tekende een contract voor 4 seizoenen bij Blauw-Zwart", zo staat er te lezen op de webstek van Club.

Schrijvers zelf kijkt al uit naar het nieuwe seizoen. “Het duurde even, maar ik ben blij dat mijn overgang in orde is gekomen. Volgend seizoen hoop ik dat we samen heel wat mooie momenten kunnen beleven in de competitie en de Champions League. Ik kijk er al naar uit om de ploeg te leren kennen in de voorbereiding.”

3 miljoen

Club Brugge zou een transfersom van 3 miljoen euro ophoesten om Schrijvers weg te halen bij Genk. Door middel van bonussen kan dat bedrag zelfs nog oplopen. Genk bemachtigde overigens ook een percentage op een latere doorverkoop.

Poll: Goeie aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024