'Martinez dreigt Mertens eruit te gooien voor het WK'

'Martinez dreigt Mertens eruit te gooien voor het WK'
Vrijdag 08 juni 2018 - 12:58   I   door Redactie

Als we Het Nieuwsblad en geruchten mogen geloven, dan dreigt Dries Mertens nog voor de start van het WK opnieuw supersub te worden. Mertens slaagt er maar niet in om zijn oude niveau terug te vinden. Daar is hij eigenlijk al sinds nieuwjaar naar op zoek.

Ook bij de Rode Duivels loopt het in de oefeninterlands nog niet echt vlot. Bovendien staat er iemand hard op de deur te bonken. We hebben het over Adnan Januzaj. Eén van de verrassingen in de selecties, maar wel iemand die de juiste vorm te pakken heeft.

"In geen tijd is Januzaj ­geëvolueerd tot luxe-invaller, ondertussen dingt hij zelfs naar een basisplaats. Dries Mertens speelde woensdag een bleke partij en het samenspel op de rechterflank tussen Januzaj en Meunier is beter dan tussen Mertens en Meunier", schrijft Het Nieuwsblad.

Meunier

Meunier zelf doet er zelfs nog een schepje bovenop. Hij ervaarde al dat het na de rust beter ging met Januzaj. "Aan mijn kant was het lastig in de eerste helft”, zegt Meunier. “Na rust deed Januzaj bewegingen die de Egyptenaren uit balans brachten, kwam Batshuayi helpen en voelde ook De Bruyne zich meer op zijn gemak.”

Poll: Vind jij dat Mertens naar de bank moet?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Mertens  I  Martinez  I  shw

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024