Beelden lekken uit van wild prostitutieschandaal Mexicaanse ploeg (Video)

Beelden lekken uit van wild prostitutieschandaal Mexicaanse ploeg (Video)
Vrijdag 08 juni 2018 - 14:45   I  

De Rode Duivels hebben ‘matrasgate’, de Mexicaanse nationale ploeg heeft ‘seksgate’. Acht spelers van de nationale ploeg hebben vorig weekend een wild feestje gehouden met maar liefst 30(!) prostituees. Nu kunnen enkele spelers het gaan uitleggen aan hun spelersvrouwen want er zijn ook beelden gelekt van de dolle nacht.

Negen spelers onder wie Benfica-spits Raul Jimenez, de broers Jonathan en Giovani dos Santos (LA Galaxy), verdediger Carlos Salcedo en middenvelder Marco Fabian (allebei Eintracht Frankfurt), waren aanwezig op het seksfeestje. Ook Standard-doelman Guillermo Ochoa zou van de partij zijn geweest.

Het was een feestje zonder de spelersvrouwen. “De spelers arriveerden zaterdag rond 10u30 ’s avonds”, zei een anonieme bron. “Ze amuseerden zich in Las Lomas met muziek, drank, spelletjes en vrouwen. Het was een vrije avond die ze doorbrachten in afwezigheid van hun vrouwen en vriendinnen. Waarom ze zonder vrouwen naar hier kwamen en wel met 30 prostituees? Dat spreekt toch voor zich?”

Uitleggen bij vrouwlief

Hector Herrera van FC Porto zou zelfs toelating hebben gekregen van de nationale ploeg even vrij te nemen om alles te gaan uitleggen aan zijn wederhelft. Of er nog iets uit te leggen valt is nog maar de vraag, maar dat de Mexicaanse ploeg zich amuseert is wel duidelijk.

Poll: Wat is erger?

TAGS  I  Mexico  I  seksgate  I  WK  I  Ochoa

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024