Fellaini op een zucht van toptransfer: “Zijn stijl helpt andere spelers”

Fellaini op een zucht van toptransfer: “Zijn stijl helpt andere spelers”
Vrijdag 08 juni 2018 - 20:45   I  

Marouane Fellaini staat op een zucht van een toptransfer. De boomlange middenvelder flirt al een tijdje met een exit bij Manchester United na herhaaldelijke contractafwijzingen. Nu klopt Arsenal aan de deur en lijkt de gratis deal bijna aan de orde. Ook Arsenal-clublegende Robert Pires ziet Fellaini heel graag komen.

“Iedereen in de Premier League kent Fellaini. Hij had vorig seizoen een erg, erg moeilijke band met José Mourinho, maar ik denk dat hij een goede speler is”, zo vertelt de Fransman in een interview met Sky Sports. José Mourinho wil Fellaini echter graag houden maar de Rode Duivel heeft al van in het begin een moeilijke relatie met de supporters van The Mancunians.

Pires ziet vooral dat de stijl van voetballen belangrijk kan zijn voor Arsenal. “Als hij naar Arsenal wil, dan is dat mijns inziens goed nieuws. Hij heeft een frisse start nodig en met zijn kwaliteiten kan hij Emery en de andere spelers in de selectie helpen”, aldus Pires die tussen 2000 en 2006 één van de topspelers was in het Arsenal dat ongeslagen kampioen van Engeland werd.

Unai Emery

Nieuwbakken coach Unai Emery wil een nieuwe wind door Arsenal laten gaan. Het haalde eerder al de ervaren Stephan Lichtsteiner over van Juventus en nu oogt het weer op een ervaren kracht met Marouane Fellaini. De oefenmeester wil ook talent Yacine Adli van Paris Saint-Germain overnemen en moet enkel de opleidingsvergoeding van het jong Frans talent neerleggen.

Poll: Is Arsenal een goede stap voor Fellaini?

TAGS  I  Fellaini  I  Arsenal  I  Manchester United  I  Mourinho  I  Rode Duivel

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024