‘Manchester United zorgt voor verrassende wending en troeft Barcelona af’

‘Manchester United zorgt voor verrassende wending en troeft Barcelona af’
Vrijdag 08 juni 2018 - 22:00   I  

Manchester United is al een tijdje op zoek naar een centrale verdediger. José Mourinho wil Toby Alderweireld graag naar Old Trafford halen maar Tottenham blijkt een koppige onderhandelaar te zijn. Nu zou het de aandacht verleggen naar Clement Lenglet van Sevilla.

Volgens het Engelse Metro zou Manchester United de verdediger ook al benaderd hebben. Toch een verrassende wending want Lenglet stond zéér dicht bij een transfer naar Barcelona, die nu naast het net lijkt te vissen. Eerder wilde Manchester United al bij Barcelona zelf gaan shoppen en Umtiti wegkapen maar de Fransman verlengde onlangs zijn contract bij de Catalaanse club.

De 22-jarige verdediger van Sevilla lijkt nu op weg naar Manchester United. “We hebben biedingen van verschillende clubs in verschillende landen en hij denkt na wat het beste voor hem is. Een transfer naar het buitenland (buiten Spanje nvdr.) is zeker niet uitgesloten”, laat zaakwaarnemer Gregory Dakad weten tegenover ESPN.

Alderweireld

Wat nu met Toby Alderweireld? De Rode Duivel staat nog steeds hoog op het lijstje van José Mourinho maar als de onderhandelingen niet snel vlotten dan zal de Portugese oefenmeester zijn aandacht volledig vestigen op Clement Lenglet. Alderweireld lijkt wel sowieso te vertrekken bij Tottenham Hotspur na een wisselvallig seizoen bij de Londense club.

Poll: Voor welke club moet Lenglet kiezen?

TAGS  I  Manchester United  I  Lenglet  I  Barcelona  I  Alderweireld

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024