'Na Cristiano Ronaldo vertrekken ook deze 2 sterkhouders bij Real Madrid'

'Na Cristiano Ronaldo vertrekken ook deze 2 sterkhouders bij Real Madrid'
Zaterdag 09 juni 2018 - 11:50   I  

Het ziet er dus echt naar uit dat Cristiano Ronaldo binnenkort Real Madrid gaat verlaten. De Portugese superster was jarenlang het boegbeeld van de Spaanse grootmacht maar heeft te kennen gegeven te willen vertrekken. Na het vertrek van Zinédine Zidane is dit dus een tweede enorme klap voor Real-voorzitter Florentino Perez.

Die krijgt alleen maar meer huiswerk, want niet alleen Cristiano Ronaldo zal de club verlaten. Volgens Don Balon zullen er nog twee spelers Ronaldo volgen richting de uitgang. Zidane heeft dus duidelijk een exodus in gang gezet in Madrid.

Zo zou Marco Asensio de ploeg willen verlaten. Eigenlijk heeft dat niet zo zeer te maken met het vertrek van Ronaldo, maar wel met de eventuele komst van Neymar. De Spanjaard ziet het niet zitten om samen met de Braziliaan (als hij al in de basis mag staan) in één ploeg te voetballen.

Ook nieuwe doelman

Daarnaast zal Florentino Perez op zoek mogen naar een nieuwe doelman. Zidane had het volste vertrouwen in Keylor Navas, maar niet iedereen deelt dat vertrouwen. De doelman zou dan ook eieren voor zijn geld kiezen en de Spaanse hoofdstad willen verlaten.

Poll: Zal Real sterker zijn na de transferperiode?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Navas  I  Asensio

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023