Peter Vandenbempt kent nieuwe wereldkampioen: "Zij maken een ernstige kans"

Peter Vandenbempt kent nieuwe wereldkampioen:
Zaterdag 09 juni 2018 - 14:40   I  

Het aftellen kan nu echt beginnen. Nog even en we kunnen dagelijks genieten van het WK. Het belooft alvast een spannend tornooi te worden, want er worden heel wat landen getipt als eindwinnaar. Een uitgesproken favoriet is er deze keer dan ook niet.

Peter Vandenbempt denkt dat Brazilië er heel dicht zal bij zijn dit jaar. De Brazilianen hebben een stugge ploeg en hebben met een Neymar een speler die het verschil kan maken. Een fitte Neymar kan dus genoeg zijn voor de titel binnenkort.

 "Brazilië maakt een ernstige kans volgens wat ik van hen heb gezien tegen Kroatië. Niet al te veel gecreëerd, maar je komt er zelf ook niet door, en dan heb je Neymar samen met nog enkele zeer goede spelers", aldus Vandenbempt in De Morgen.

Frankrijk

Filip Joos is dan weer onder de indruk van Frankrijk. "Frankrijk heb ik gezien tegen Italië - sterk, met zo'n halve onbekende Benjamin Pavard van Stuttgart erin. In Messi en Argentinië geloof ik niet. Messi zal nooit het spel van Jorge Sampaoli willen spelen omdat hij dan moet terugverdedigen. Dat wordt interessant hoe die samen functioneren", vertelde Joos in De Morgen.

Poll: Wordt Brazilië wereldkampioen?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Vandenbempt  I  Joos

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024