Er moet Youri Tielemans iets van het hart over Radja Nainggolan

Er moet Youri Tielemans iets van het hart over Radja Nainggolan
Zaterdag 09 juni 2018 - 16:40   I  

Youri Tielemans mag opgelucht ademhalen, want de jonge middenvelder mag mee naar Rusland. Door zijn mindere prestaties in Frankrijk was het verre van zeker dat de ex-speler van Anderlecht de selectie uiteindelijk zou halen, maar dat is nu toch gelukt.

Tielemans mag mee, maar Radja Nainggolan mag niet mee. Nochtans speelde die een goed seizoen bij AS Roma, maar toch heeft Roberto Martinez meer vertrouwen in de jonge Tielemans. Veel fans vonden dat een vreemde beslissing, maar zelf denkt Tielemans niet dat beide spelers in de weegschaal liggen.

“We zijn wel concurrenten, maar ik weet niet of we echt in balans lagen. De trainer heeft zijn keuzes gemaakt en daar was in België wel veel rond te doen. Er werd veel gesproken en iedereen wou Radja erbij. Iedereen binnen de groep wou Radja er ook bij omdat hij een superspeler is. De trainer heeft zijn keuzes gemaakt en iedereen moet die accepteren", aldus Tielemans volgens HLN.

Andere rol

Tielemans kijkt alles bij elkaar toch positief terug op zijn eerste seizoen bij Monaco. Al was het wel aanpassen aan de nieuwe rol. "Het was wel een aanpassing omdat ik bij Anderlecht een andere rol had: ik moest ook uit mijn comfortzone geraken. In je carrière moet je door zo’n momenten geraken om aan de top te komen. Ik had wel de indruk dat de Franse competitie in België wat onderschat en onderbelicht wordt.”

Poll: Zal Tielemans volgend seizoen wel doorbreken?

TAGS  I  Tielemans  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024